شروع همکاری دانشگاه کاشان با بزرگترین دانشگاه دولتی ارمنستان

۱۱ دی ۱۳۸۷ | ۱۵:۲۵ کد : ۶۵۹ اخبار دانشگاه

مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه کاشان از آغاز همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری این دانشگاه با دانشگاه ایالتی ایروان ارمنستان خبر داد.

دکتر «جواد صفایی قمی» هدف از این تفاهم‌نامه را گسترش همکاری موجود بین دو دانشگاه در زمینه تبادلات دانشگاهی و فرهنگی از طریق کمک‌های دوجانبه آموزشی و پژوهشی ذکر کرد و افزود: این تفاهم‌نامه همکاری به مدت پنج سال معتبر خواهد بود.

به گفته وی، شیوه همکاری این دو دانشگاه بر اساس فعالیت‌های پژوهشی مشترک (تبادل اعضای هیأت علمی و پژهشگران)، شرکت در سمینارها و گردهمایی آموزشی، تبادل مواد آموزشی و اطلاعات دیگر، تبادل کادر آموزشی، تبادل دانشجو و دیگر فعالیت‌هایی که توسط دو دانشگاه مناسب به نظر برسد انجام می‌شود.

لازم به ذکر است دانشگاه ایروان ارمنستان با سابقه‌ای 90 ساله، بزرگترین و معتبرترین دانشگاه ارمنستان محسوب می‌شود و در حال حاضر یک هزار و 190 عضو هیأت علمی که 130 نفر از آنها استاد تمام هستند در 110 گروه علمی در حال آموزش به بیش از ده هزار دانشجوی این دانشگاه می‌باشند.