اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی دکتری تخصصی مهندسی مکانیک و فیزیک نیمسال دوم سال تحصیلی ۸۸-۸۷

۱۱ دی ۱۳۸۷ | ۱۴:۲۴ کد : ۶۵۶ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی مهندسی مکانیک و فیزیک نیمسال دوم سال تحصیلی 88-87 به تفکیک رشته – گرایش و به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل می‌باشند.

الف: مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی

احمدرضا آزادی

حسین پارسا

3.رسول ترکش اصفهانی

4.محمد هاشمیان آدریانی

ب: فیزیک هسته‌ای

سمیه هارونی آرانی

ج: فیزیک اتمی مولکولی

عباس عبدلی آرانی

د: فیزیک حالت جامد

حسن تشکری

2.علی خیاطیان

3. مریم غفاری

ضمن تبریک به قبول شدگان نهایی مرحله تعیین صلاحیت علمی آزمون دکتری مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی و فیزیک دانشگاه کاشان، به اطلاع می‌رساند جهت تکمیل مدارک و ثبت‌نام نیمسال دوم سال‌تحصیلی 88-87 به صورت مشروط همراه با مدارک ذیل در روزهای سه شنبه و چهار‌شنبه مورخ 1و2/11/87 به حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه فرمایند.

در ضمن پذیرش نهایی شما منوط به قبولی در مرحله تعیین صلاحیت عمومی می‌باشد که در این صورت ثبت نام شما قطعی خواهد شد.

دانشنامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و یک برگ فتوکپی از آن یا گواهی فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با ذکر تاریخ

فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه

شش قطعه عکس رنگی 3O 4

اصل و فتوکپی کارت معافیت یا پایان خدمت وظیفه عمومی یا مدرکی دال بر روشن بودن وضعیت نظام وظیفه برای پذیرفته شدگان ذکور