قابل توجه دانشجویان روزانه غیر دبیری ورودی های ۸۷- ۸۶-۸۵-۸۴ ثبت نام وام تحصیلی و مسکن نیمسال دوم سال تحصیلی ۸۸-۸۷

۱۱ دی ۱۳۸۷ | ۱۳:۲۷ کد : ۶۵۵ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

به منظور برنامه ریزی هر چه بهتر و تسهیل در امر پرداخت وام های تحصیلی و مسکن بدینوسیله تاریخ ثبت نام وام های تحصیلی و مسکن نیمسال دوم سال تحصیلی 88-87 از تاریخ 10/10/87 لغایت 30/10/87 اعلام می گردد. از دانشجویان واجد شرایط تقاضا می شود ضمن رعایت تاریخ های فوق با مراجعه به اداره رفاه و خدمات دانشجویی نسبت به تکمیل فرم درخواست وام تحصیلی و مسکن اقدام نمایند. بدیهی است با توجه به تجربیات گذشته و مراجعه بعضی از دانشجویان پس از تاریخ های اعلام شده، عملا امکان تمدید تاریخ ثبت نام وجود نداشته و پرداخت وام این قبیل دانشجویان در ترم آینده میسر نخواهد بود. همچنین این اداره نیز هیچگونه مسئولیتی در زمینه پاسخگویی به دانشجویانی که در موعد مقرر ثبت نام نکنند نخواهد داشت.

تذکرات مهم:

1.دانشجویانی که تا به حال تعهد محضری خود را همراه با کپی حکم کارگزینی ضامن ارائه نداده اند لازم است با توجه به تاریخ اعلام شده شخصا به اداره رفاه و خدمات دانشجویی مراجعه و پس از تحویل مدارک مذکور نسبت به تکمیل برگ درخواست وام اقدام نمایند.

2. دانشجویان متقاضی که قبلاً تعهد محضری داده اند صرفاً می بایست درخواست وام را تکمیل نمایند.

3. کلیه دانشجویان متقاضی موظف به نوشتن شماره حساب افتتاح شده نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه در برگه درخواست وام می باشند.

4. ارائه و درج شماره ملی و کدپستی به طور صحیح در برگه درخواست وام الزامی است.

5. دانشجویان متقاضی وام مسکن لازم است اجاره نامه مربوطه را به فرم درخواست وام پیوست نمایند در غیر اینصورت به تقاضای آنها ترتیب اثر داده نخواهد شد.

6. دانشجویان دانشکده معماری و هنر به امور دانشجویی دانشکده خود (آقای صادقی) مراجعه و ثبت نام نمایند.

7. دانشجویانی که احتمالاً در ترم تحصیلی آینده به دانشگاه دیگری انتقال می یابند حق ثبت نام نداشته و می بایستی صرفاً فرم ثبت نام وام خود را در دانشگاه مقصد تکمیل نمایند.

8. با توجه به محدودیت اعتبارات ورودی های سال 84 در اولویت نخواهد بود.

õõ ضمناً این نکته را نیز یادآور می شود:

وام تحصیلی با توجه به میزان اعتبارات تخصیص یافته، معدل و سپردن تعهد محضری پرداخت می گردد.

(نیمسال اول 5/4 ماه – نیمسال دوم 5 ماه )

با آرزوی موفیقیت و سربلندی

اداره رفاه و خدمات دانشجویی