دو سند چشم‌انداز در دانشگاه کاشان در حال تدوین است

۰۱ بهمن ۱۳۸۷ | ۲۰:۰۱ کد : ۶۴۰ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از تدوین و مطالعه دو سند چشم‌انداز برای این دانشگاه خبر داد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد روز دوشنبه 30دی‌‌ماه سال 87 در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت شفاهی و پتانسیل آموزش عالی باید بر مبنای پتانسیل‌های منطقه‌ای باشد گفت: در منطقه کاشان صنعت خودروسازی و دریاچة نمک از پتانسیل‌های بالقوه برای اشتغالزایی و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در این شهرستان است.

وی اظهار داشت: با ارائه طرح‌های تحقیقاتی می‌توان نیروی انسانی را برای استفاده صحیح از منابع به کاربرد و نیازهای جوانان این منطقه برای اشتغال را فراهم کرد.

رئیس دانشگاه کاشان همکاری این دانشگاه به عنوان بزرگ ترین مرکز تخصصی در جهت ارتقاء شهرستان با تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان را اعلام داشت و گفت: ارتباط مراکز علمی و پژوهشی و نظر کارشناسان و متخصصان با صنعتگران، معماران و ارائه طرح‌های تحقیقاتی گام مهمی در راستای رشد و شکوفایی شهرستان است.

به گفته وی، با توجه به معماری و آثار باستانی منطقه کاشان، رشته تخصصی و پژوهشکده باستان‌شناسی یکی از نیازهای شهر است که امید است با همکاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این اقدام به زودی در دانشگاه فراهم شود.