تجلیل از خانواده بنیانگذار دانشگاه کاشان

۱۶ دی ۱۳۸۷ | ۱۶:۳۸ کد : ۶۳۳ اخبار دانشگاه

در اقدامی شایسته تحسین از خانوادة مرحوم دکتر محمود اسلامی بنیانگذار فقید دانشگاه کاشان تجلیل شد.

خانم علوی همسر و دکتر حسین اسلامی فرزند مرحوم دکتر اسلامی روز دوشنبه 9 دی‌ماه جاری میهمان دانشگاه کاشان بودند.

رئیس دانشگاه خطاب به خانواده مرحوم دکتر اسلامی گفت: همه اساتید، کارکنان و دانشجویان این مرکز علمی باید خود را مرهون درایت و آینده‌نگری مرحوم دکتر اسلامی بدانند که با پایه‌گذاری این دانشگاه بستر شکوفایی آن را فراهم ساخت.

دکتر ساداتی‌نژاد با ذکر این مطلب که ساختمان مجموعه کلاس‌های دانشگاه به نام مرحوم دکتر اسلامی نامگذاری شده است افزود: نام نیک این مرد نیک اندیش و علم دوست همیشه در این دانشگاه زنده خواهد ماند.

در پایان این جلسه در حضور اعضای شورای دانشگاه لوح یادبودی به خانوادة مرحوم اسلامی اهداء شد.

شایان ذکر است مرحوم دکتر محمود اسلامی، دانشگاه کاشان را در سال 1352 بنیاد نهاد. او که دانش‌آموخته دکترای دولتی اقتصاد از دانشگاه سوربن فرانسه و استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بود علاوه بر فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی معاونت دانشکده اقتصاد پاریس، سرپرستی مؤسسه تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران، ریاست مرکز مطالعات تحقیقات هدف‌های علمی و میهنی ایران، ریاست دانشگاه‌های کار کشور و عضویت دفتر همکاری حوزه و دانشگاه را نیز در کارنامه کاری خود ثبت کرده است.