تجلیل از آقایان دکتر محسن نیازی و دکتر مسعود صلواتی نیاسری در جشنواره بزرگداشت پژوهشگران برگزیده کشور

۲۶ آذر ۱۳۸۷ | ۱۴:۰۱ کد : ۶۳۱ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

در این جشنواره که روز دوشنبه 25/9/87 در سالن اجلاس سران وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید از آقایان دکتر محسن نیازی (بعنوان پژوهشگر برتر کشوری ) و دکتر مسعود صلواتی نیاسری(بعنوان دانشمند برتر ایران) تجلیل شد.

از اهداف برگزاری این جشنواره میتوان به شناسایی پژوهشگران  برگزیده سال و ایجاد رقابت در انجام بهتر فعالیتهای پژوهشی، همچنین الگوسازی از پژوهشگران برای نسل جوان، قدردانی از جامعه پژوهشگران کشور با تجلیل از پژوهشگران برگزیده و گسترش فرهنگ و روحیه پژوهش، خلاقیت و نوآوری اشاره کرد. از دیگر اهداف برگزاری چنین مراسمی میتوان از بهبود دیدگاه مدیران سازمانهای اجرایی به اثر بخشی انجام فعالیتهای پژوهشی و بستر سازی برای فعالیت پژوهشگران، ارتقای منزلت پژوهشگران در نهادهای مختلف اداری کشور یاد کرد.

معاونت پژوهشی دانشگاه ضمن عرض تبریک به آقای دکتر مسعود صلواتی نیاسری در کسب عنوان افتخار آمیز دانشمند برتر ایران و آقای دکتر محسن نیازی در کسب عنوان افتخار آمیز پژوهشگر برتر کشوری ، آرزومند موفقیت روز افزون ایشان در تمامی عرصه می باشد. امید است همواره شاهد موفقیت های بعدی ایشان باشیم.