همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی با انتخاب نفرات برتر در دانشگاه کاشان پایان یافت

۲۳ آذر ۱۳۸۷ | ۱۶:۱۱ کد : ۶۲۹ اخبار دانشگاه

نخستین همایش ملی دانشجویی معماری ایرانی با عنوان «حلقة گمشده» با انتخاب نفرات برتر در دانشگاه کاشان پایان یافت.

این همایش در سه بخش مقاله، عکس و پوستر با محورهای مختلف معماری و شهرسازی، معماری و منظر، معماری و انرژی، معماری و سازه، معماری و تکنولوژی و معماری و مرمت برگزار شد که افراد زیر به عنوان برگزیده انتخاب شدند:

در بخش معماری و منظر: «فرشاد کازرونی» کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه شهید بهشتی

معماری و مرمت: «مریم میرزایی» از دانشگاه علم و صنعت

معماری سازه و تکنولوژی: «آناهیتا خداداد» از دانشگاه تهران و «مونا تراشی» از دانشکده معماری و هنر کاشان

در بخش معماری و شهرسازی هم فردی به عنوان نفر برگزیده و برتر معرفی نشد.

پوستر «زهرا عباسی» کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد واحد قزوین با عنوان «تأثیر جداره‌های شهری در میزان جرم در فضاهای شهری» به عنوان نفر اول این بخش معرفی شد.

«کیان اشرفی»، «مسعود ثابت‌زاده»، «ابوذر زندی»، «امین طبسی» و «فرخ فلسفی» نیز به عنوان نفرات برگزیده بخش عکس این همایش انتخاب شدند.

33 داور از دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علم و صنعت تربیت مدرس و دانشگاه امام خمینی تهران و دانشگاه کاشان داوری و ارزیابی مقالات را بر عهده داشتند.

این همایش به مدت دو روز به همت دانشکده معماری و هنر در دانشگاه کاشان ادامه داشت.