همایش پیشگیری از ایدز در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۲ آذر ۱۳۸۷ | ۱۷:۳۲ کد : ۶۲۴ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز جهانی ایدز همایش پیشگیری از ایدز دوشنبه یازدهم آذرماه جاری در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این همایش، آمار مبتلایان به ایدز در کل کشور را 18هزار و 320 نفر ذکر کرد و گفت: این آمار در شهرستان کاشان 80 نفر است.

دکتر نیکبخت، بیماری ایدز را از جمله بیماری‌های خطرناک و کشنده دانست و افزود: در شهرستان کاشان هشت نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته وی، استفاده از سرنگ آلوده و مقاربت جنسی از جمله راه‌های انتقال این بیماری است.

خانم دکتر قریشی روانپزشک و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هم در این همایش، مباحث روانشناسی این بیماری را برای حاضران در جلسه توضیح دادند.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان هم هدف از برگزاری این همایش را آگاه‌سازی دانشجویان در مورد این پدیده شوم و توانمند ساختن دانشجویان به منظور پیشگیری از آن ذکر کرد.

اجرای نمایش و تئاتر خیابانی، پخش تیزر، تهیه و توزیع بروشورهای آموزشی با موضوع ایدز از جمله برنامه‌های مرکز مشاوره در روز جهانی ایدز بود.

مادر و کودک مبتلا به ایدز هم در این همایش انتقال و عواقب این بیماری را برای شرکت‌کنندگان ارائه کردند.

این همایش توسط مرکز مشاوره و با همکاری کانون هلال‌احمر دانشگاه کاشان برگزار شد.