اعزام ۸۳ دانشجوی دانشگاه کاشان به عمره دانشجویی

۰۶ آذر ۱۳۸۷ | ۱۵:۳۸ کد : ۶۱۱ اخبار دانشگاه

مسئول ستاد عمره دانشجویی دانشگاه کاشان از اعزام 83 دانشجوی این دانشگاه به حج عمره خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد جعفر حسام محمدی در آیین قرعه‌کشی عمره دانشجویی در مسجد این دانشگاه افزود: 73 نفر از این تعداد دانشجویان مجرد و 10 نفر هم متأهلین دانشجو هستند.

به گفته وی، برای ثبت‌نام عمره دانشجویی امسال یک هزار و 453 نفر ثبت‌نام کردند که بر طبق سهمیه اعلام شده از افراد ثبت‌نامی قرعه‌کشی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان انتخابی مجرد مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی 38 نفر خواهر و 35 دانشجوی برادر هستند.

حجت‌الاسلام محمدی یادآور شد: علاوه بر افراد انتخابی سهمیه اصلی، 185 نفر هم به عنوان ذخیرة اول و دوم انتخاب شدند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان هم در این آیین، صفا و صمیمیت و روحیه معنوی را از جمله ویژگی‌های سفر حج ذکر کرد.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: آیین حج، گنج تمام ناشدنی است و این چشمه زلال و معرفت الهی برای همیشه در وجود انسان تزریق می‌شود.