کارگاه آموزشی بهداشت و سلامت بانوان در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۴ آبان ۱۳۸۷ | ۲۰:۴۷ کد : ۵۸۶ اخبار دانشگاه

نخستین کارگاه‌ آموزشی «اصول بهداشت و سلامت بانوان» در تاریخ ششم آبان ماه سال جاری در سالن کنفرانس دانشکده علوم دانشگاه کاشان برگزار شد.

مشاور رئیس در امور بانوان دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این کارگاه را تأمین و ارتقاء سلامت بانوان شاغل ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه سلامت جامعه به سلامت خانواده و سلامت خانواده به سلامت مادران و آموزش‌های لازم به ایشان بستگی دارد، این کارگاه‌‌ آموزشی مقارن با روز ملی سلامت زنان برگزار شد.

مریم هاشمی افزود: این کارگاه آموزشی با سه محور روانشناسی، پوست و مو و تغذیه سالم و رژیم درمانی برگزار و کارشناسان و متخصصان دکتر فریبرز صدیق ارفعی، دکتر دوامی و خانم ناصری‌منش به ترتیب مباحث مربوطه را برای بانوان شاغل این دانشگاه ارائه و آموزش دادند.

گفتنی است این کارگاه آموزشی که بانوان شاغل و همسران اساتید و کارکنان دانشگاه حضور داشتند با همکاری مشاور رئیس در امور بانوان و واحد آموزش کارکنان مدیریت، برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه کاشان برگزار شد.

لازم به توضیح است به همه شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی، گواهینامه از سوی واحد آموزش کارکنان مدیریت دانشگاه اهدا می‌شود.