دبیرخانه کانون هماهنگی فناوری فرش کشور به دانشگاه کاشان واگذار شد

۱۵ آبان ۱۳۸۷ | ۱۱:۳۱ کد : ۵۸۵ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از واگذاری دبیرخانه کانون هماهنگی فناوری فرش ایران به این دانشگاه خبر داد.

دکتر «سیدجواد ساداتی‌نژاد« گفت: از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به ضرورت تکمیل چرخه نوآوری از طریق ساماندهی، توسعه و ارتقای سریع همکاری‌های دانشگاه و صنعت در خصوص فرش، با واگذاری دبیرخانه این کانون در این دانشگاه به مدت دو سال موافقت شده است.

وی اظهار داشت: شهرت جهانی و کیفیت مرغوب فرش کاشان و قابلیت‌های مثبت تأسیس گروه فرش و پذیرش نخستین دانشجویان رشته فرش از این دانشگاه از جمله موارد انتخاب دبیرخانه این کانون در دانشگاه بود.

ایشان ابراز امیدواری کرد تا با همت همه فعالان چرخه نوآوری، اعم از دانشگاه‌ها، مراکز تحقیق، توسعه و طراحی و مهندسی و شرکت‌های صنعتی دولتی، تعاونی و خصوصی گامی در راستای صیانت و حفظ جایگاه فرش و کیفیت هرچه مرغوب‌تر این هنر اصیل ایرانی برداشته شود.

شایان ذکر است دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد رئیس دانشگاه به عنوان رئیس کانون هماهنگی فناوری فرش از سوی معاون علمی، فناوری و نوآوری رئیس جمهوری منصوب شد.