قابل توجه اساتید، دانشجویان ومسئولین محترم کتابخانه ها:اولین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی وتحقیقات دانشگاهی وهمچنین پنجمین نمایشگاه کتب تخصصی خارجی دانشگاهی

۲۰ آبان ۱۳۸۷ | ۱۳:۲۵ کد : ۵۸۲ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

به استحضار می رساند در هفته پژوهش وفناوری اولین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی وتحقیقات دانشگاهی وهمچنین پنجمین نمایشگاه کتب تخصصی خارجی دانشگاهی از تاریخ 23/9/87 لغایت 27/9/87 در محل نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود .

اساتید، دانشجویان ومسئولین محترم کتابخانه ها می توانند از نمایشگاه مذکور بازدید به عمل آورده،نسبت به تامین یا سفارش خرید تجهیزات تحقیقاتی وکتب خارجی اقدام نمایند . ضمنا اطلاعات کامل وجامع این نمایشگاه در سایت www.msrt.ir قرار داده خواهد شد.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.

بخش کتب:

آقای محمد صادق علیایی، دبیر نمایشگاه کتب تخصصی خارجی تلفن:82233542

سرکارخانم شکریان : کارشناس بخش نمایشگاه تلفن: 82233517

بخش تجهیزات:

آقای محمد صادق علیایی، دبیر نمایشگاه تخصصی تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقات دانشگاهی تلفن:82233542

سرکارخانم طیبی : کارشناس بخش نمایشگاه تلفن: 82233535

سرکارخانم خاتمی : کارشناس بخش نمایشگاه تلفن: 82233592