۳۰ مهر ۱۳۸۷ | ۱۶:۴۶ کد : ۵۸۰ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

در سومین دوره جشنواره برترین‌های فناوری‌نانو در بخش محققان برتر آقای دکتر سیدعلیرضا اشرفی استاد تمام گروه ریاضی دانشگاه کاشان به عنوان نفر دوم فناوری‌نانو کشور معرفی شدند. سومین جشنواره برترین‌های فناوری‌نانو بیست و چهارم مهرماه جاری در سالن حجاب با حضور جمعی از فرهیختگان و برترین‌های این حوزه برگزار شد . گفتنی است، در سومین دوره جشنواره «معرفی برترین‌های فناوری نانو»، افراد و نهادها بر حسب کیفیت و حجم فعالیت‌ها و دستاوردهای سال 1386 مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه بندی شدند. معاونت پژوهشی دانشگاه ضمن عرض تبریک، موفقیت ایشان را در عرصه علم و پژوهش آرزومند است.