برگزاری دوره آموزشی کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه کاشان

۲۷ مهر ۱۳۸۷ | ۱۲:۳۹ کد : ۵۷۵ اخبار دانشگاه

پنجمین نشست دوره آموزشی کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی سراسر کشور روز سه‌شنبه در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.

کارشناس فرهنگی و مسئول ارودهای دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: این دوره آموزشی با حضور 70 نفر از کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی سراسر کشور به مدت سه روز در این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام «احمد شیخ‌زاده»، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقاء سطح علمی، تبادل و انتقال تجربیات کارشناسان و به روز شدن اطلاعات و برنامه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی ذکر کرد.

به گفته وی، در این دوره کارشناسان انجمن‌ها با شرکت در سمینارها و کارگاه‌های آموزشی مدیریت نیروی داوطلب در انجمن‌های علمی و دانشجویی، پروژه‌نویسی عملیاتی، گزارش نویسی، سخنرانی و جلسات پرسش و پاسخ با مدیر کل امور فرهنگی و کارشناسان وزارت آخرین اطلاعات و دستاوردهای علمی را فرا می‌گیرند.

ایشان، بازدید از رصدخانه، خانه‌های تاریخی و مشهداردهال را از جمله برنامه‌های فرهنگی جنبی این دوره آموزشی ذکر کرد.

دوره آموزشی کارشناسان انجمن‌های علمی دانشجویی تا 25 مهرماه سال جاری در دانشگاه کاشان ادامه دارد.