اطلاعیه ثبت نام نیم سال اول ۸۸ – ۸۷

۱۰ شهریور ۱۳۸۷ | ۱۵:۳۰ کد : ۵۵۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

به اطلاع  کلیه دانشجویان محترم می رساند  برنامه انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی  88 - 87  از طریق شبکه سراسری اینترنت به آدرس

ویا آدرس:                                         www.kashanu.ac.ir

ویا ازطریق سایت های داخلی دانشکده ها در تاریخ های معّین شده  به شرح ذیل  قابل انجام خواهد بود:

1- با یکی از آدرس های فوق  وارد صفحه پرتال دانشجو شده و شناسه و رمز ورود خود را واردکنید تا  صفحه اصلی باز شود.

2-   دروس مورد نظر را در محدوده دروس ارائه شده توسط  گروه از فایل   دروس ارائه شده ترم    لیست برداری نمایید  .

3-  آیکن  انتخاب واحد  را فعال وشماره دروس انتخاب شده را با رعایت گروه درس وارد نمایید برای دروس غیر عمومی گروه یک و برای دروس عمومی وآزمایشگاهی و کارگاهی گروه مجاز را وارد نمایید و پس از اتمام کار کلید   اعمال  را در پایین صفحه  بزنید (درصورتی که کلید اعمال را نزنید هیچکدام از دروس ثبت نخواهد شد ). در صورت درستی انجام کاردر فایل  تأییدیه ترم   دروس اخذ شده قابل مشاهده خواهد بود.  بنابراین بعداز انجام انتخاب واحد فایل تأییدیه ترم راباز نموده تا دروس اخذ شده را مشاهده کنید  در صورتی که مایل به انجام  اصلاحی در انتخاب واحد خود می باشید مجددا در فایل انتخاب واحد تغییرات لازم را انجام داده  ودوباره  کلید  اعمال  را بزنید  توجه نمایید دروس انتخابی قطعی می باشد  بنابراین  دانشجویان ممتاز(معدل 17 به بالا ) ودانشجویان فارغ التحصیل حداکثر تا 24 واحد ، دانشجویان با معدل 16/99 – 12 حد اکثر 20 واحد و دانشجویان مشروط  مجاز به اخذ حد اکثر 14 واحد درسی واهند بود  .

برنامه  زمان بندی  انتخاب واحد

1- از تاریخ  15 – 2  شهریور 1387  انتخاب واحد  با رعایت اولویت های تعیین شده ذیل:

الف-  تاریخ 2 و 3 /6/87  ورود یهای سالهای  1383  و ما قبل

ب-    تاریخ 4/6/87  ورودیهای 1384

ج-     تاریخ 5/6/87 ورودیهای 1385

د-      تاریخ 6/6/87 ورودیهای 1386

ه-      ازتاریخ 7/6/87  تا 15/6/87 کلیه ورودیها

2 -  ازتاریخ  16 لغایت 27  شهریور زمان  تعامل دانشجو با استاد راهنما : دانشجو موظف است در روزهای تعیین شده  فوق ضمن ملاقات حضوری  با استاد راهنما در صورت نیاز نسبت به اصلاح انتخاب واحد خود اقدام نماید. درغیراینصورت آموزش مسئولیتی در قبال مشکلات انتخاب واحد دانشجو نخواهدداشت.

3- شروع کلاسها  23/6/1387

4- حذف و اضافه از تاریخ13/7/87 تا 16/7/87که مطابق با آیین نامه آموزشی هر دانشجو  مجاز به حذف و اضافه حد اکثر 2 درس می باشد.

5- تغییر گروه درسی مشمول حذف و اضافه نمی باشد.

6- برای دسترسی به این اطلاعیه و سایر اطلاعیه های آموزش  به فایل اطلاعیه ها در پرتال دانشجویی مراجعه نمایید.

اداره کل آموزش دانشگاه

3/4/1387