مخترعی در مرکز رشد دانشگاه کاشان دستگاه مغزی متغیر در حرکت آب و فشار ساخت

۲۰ مرداد ۱۳۸۷ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۴۰ اخبار دانشگاه

دستگاه «مغزی متغیر در حرکت آب و فشار» توسط «محسن اسدی قالهری» در مرکز رشد دانشگاه کاشان اختراع و ساخته شد.

مخترع این دستگاه گفت: ساخت این دستگاه که به مدت پنج سال طول کشیده در دوازدهم شهریورماه سال 82 گواهینامه ثبت اختراعات ایران را دریافت کرد.

محسن اسدی افزود: نصب این دستگاه در کنار کنتور آب و گاز، میزان مصرف آب و گاز مشترکین را متعادل می‌کند.

به گفته وی، جلوگیری از پمپ گذار مشترکین، جلوگیری از فشار شدید ناگهانی لوله‌ها، قابلیت پلمپ شدن و جلوگیری از هدر رفتن آب در شرایط فشار حداکثر (استاتیک) از جمله ویژگی‌های این دستگاه ذکر است.

وی یادآور شد: دستگاه مغزی متغیر در حرکت آب و فشار کاملاً بهداشتی است و موجب جلوگیری از برگشتن آب به شبکه می‌شود.

محسن اسدی، با اشاره به اینکه این دستگاه در شهرهای شمال و جنوب کارایی زیاد دارد افزود: با بازشدن شیر آب یک الکتروپمپ روشن می‌شود که با نصب این دستگاه نیازی به الکتروپمپ نیست.

وی یادآور شد: در صورت نصب این دستگاه تا 15 نیروگاه حرارتی برای کشور صرفه‌جویی دارد.

محسن اسدی گفت: این دستگاه فشار شکن است و مقدار آب را تشکیل و دبی آب را کم می‌کند.

وی، هزینة ساخت این دستگاه را 50 میلیون ریال ذکر کرد و افزود: این دستگاه قادر است در صورت فشار زیاد آب در شب از چکه کردن شیر آب جلوگیری کند.

محسن اسدی تاکنون 16 اختراع در زمینه‌های مختلف داشته است و اختراعات خود را در راستای رفع مشکلات و نیاز جامعه و مردم ساخته است.

علاقمندان می‌توانند جهت تهیه این دستگاه به مرکز رشد دانشگاه کاشان مراجعه کنند.