دوره آموزشی مهارتهای تدوین و انتشار مقاله‌های علمی-پژوهشی به زبان انگلیسی

۱۸ تیر ۱۳۸۷ | ۱۲:۰۹ کد : ۵۲۹ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران دوره آموزشی مهارتهای تدوین و انتشار مقاله‌های علمی-پژوهشی به زبان انگلیسی را برگزار می نماید.

هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی ارتقاء مهارتهای شرکت کنندگان در تدوین و انتشار مقاله های علمی- پژوهشی به زبان انگلیسی در مجله های بین‌المللی و بویژه مجله های مورد تایید موسسه آی اس آی است. با توجه به گسترش روز افزون منابع اطلاعاتی از یک سو و نیاز محققان کشور برای انتشار دستاوردهای پژوهشی خود از سوی دیگر، نیاز به کسب مهارتهای لازم برای حضور در عرصه‌های علمی جهانی بیش از گذشته احساس می‌شود. کسب این مهارتها درجه موفقیت پژوهشگران را در انتشار مقاله های خود در مجله های بین المللی افزایش می‌دهد.

مدرس: دکتر یزدان منصوریان

زمانهای برگزاری :

1. دور اول:22 و 23 تیرماه

2. دور دوم:29 و 30 تیرماه

3. دور پنجم:15 و 16 آبان 87

4. دور سوم:17 و 18 مهرماه

5. دور چهارم: 24 و 25 مهرماه

6. دور ششم:22 و 23 آبان

محل برگزاری: پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران

مدت دوره

16 ساعت

اعضای هیات علمی و دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا بالاتر دانشگاه  که تمایل به شرکت در این دوره دارند می توانند جهت ثبت نام در دوره کلیک کنند و یا از طریق دورنگار 66954622 با مسولین ثبت نام در تماس باشند.

اطلاعات بیشتر در سایت پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران