دانشجو از دانشگاه کاشان در طرح هجرت سه ثبت نام کردند

۱۸ تیر ۱۳۸۷ | ۱۷:۵۲ کد : ۵۲۶ اخبار دانشگاه

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 40 دانشجو از این دانشگاه در طرح هجرت سه ثبت نام کردند.

مهدی نصرآزادانی، طرح هجرت سه را از جمله طرح‌های بسیج سازندگی ذکر کرد و افزود: در این طرح از فعالیت‌های علمی، فرهنگی و هنری این دانشجویان استفاده می‌شود.

وی اظهار داشت: تعداد 15 نفر از این افراد ثبت نام شده اول مردادماه سال جاری به روستای ورکان کاشان اعزام می‌شوند و برنامه‌ها بر طبق نیازها و توانایی‌های آن منطقه در قالب برگزاری کلاس‌های متنوع علمی، احکام، قرآن و آموزش هنر به جوانان ارائه می‌شود.

وی، هدف از اجرا و استفاده دانشجویان از این طرح را، سازندگی جامعه و کمک‌رسانی به دولت، ارتقاء سطح فعالیت‌های علمی و فرهنگی جوانان دانست و ابراز امیدواری کرد تا با آموزش‌های مناسب بتوان علاوه بر غنی‌سازی اوقات فراغت، فراهم کردن رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان، از تهاجم فرهنگی دشمنان نیز جلوگیری کرد.

نصرآزادانی، برگزاری کلاس‌های آموزشی جهت بالابردن سطح دانش و فرهنگ سیاسی ـ اجتماعی دانشجویان، برپایی آیین‌‌های علمی، مذهبی، توسعه فعالیت‌های علمی، فرهنگی بین دانشجویان، چاپ نشریات دانشجویی و سخنرانی پیرامون مشکلات دانشجویان را از جمله برنامه‌های آینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان ذکر کرد.

حدود یک هزار و 500 نفر عضو بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان هستند.