دانشگاه کاشان با شرکت فیبرنوری و سلول‌های خورشیدی کشور توافقنامه همکاری پژوهشی بستند

۱۲ تیر ۱۳۸۷ | ۲۰:۵۸ کد : ۵۲۴ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان گفت: پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین دانشگاه کاشان و فیبرنوری مورد توافق قرار گرفت.

دکتر مجید منعم‌زاده گفت در جلسه‌ای که روز چهارشنبه 12/4/87 با حضور مدیر عامل شرکت فیبر نوری و سلول‌های خورشیدی و ریاست دانشگاه کاشان در این دانشگاه برگزار شد، بر لزوم همکاری‌های مشترک در خصوص پروژه‌های تحقیقاتی و فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی خورشیدی تأکید شد.

وی افزود: بر اساس این توافقنامه مقرر شد نماینده آن شرکت جهت عضویت در کمیته راهبردی انرژی دانشگاه کاشان معرفی شود.

وی، برگزاری کارگاه‌های مشترک، راه‌اندازی رشته‌های بین رشته‌ای، فرهنگ سازی صرف انرژی خورشیدی، انجام پروژه‌های تحصیلات تکمیلی را از جمله برنامه‌های این توافقنامه ذکر کرد و اظهارداشت:

شرکت فیبرنوری و سلول‌های خورشیدی تنها تولید کننده سلول‌های خورشیدی در منطقه خاورمیانه است.

در این نشست رئیس دانشگاه کاشان، معاونت پژوهشی، رؤسای دانشکده‌های مهندسی و علوم و پژوهشکده‌های نانو و انرژی حضور داشتند.