دانشجو از دانشگاه کاشان به مشهد مقدس اعزام شدند

۱۲ تیر ۱۳۸۷ | ۲۰:۵۷ کد : ۵۲۳ اخبار دانشگاه

کارشناس فرهنگی و مسئول اردوهای دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 250 دانشجو ازاین دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند.

حجت‌السلام احمد شیخ‌زاده با اشاره به اینکه 200 نفر از این تعداد دانشجویان زن و بقیه مرد هستند افزود: این تعداد دانشجو به وسیله شش دستگاه اتوبوس (5 اتوبوس دختر و 1 دستگاه اتوبوس پسر) اعزام می‌شوند.

وی، هدف از اعزام این دانشجویان به مشهد مقدس را تقویت روحیة اعتقادی، دینی و مذهبی و ایجاد روحیة نشاط و شادابی در بین دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: جهت ارائه خدمات هرچه بهتر به دانشجویان مدیریت فرهنگی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری تعدادی از استادان و مبلغان دینی این دانشگاه را برای همراهی کاروان دانشجویان اعزم می‌کند.

به گفته وی، برنامه سفر معنوی دانشجویان تا 21 تیرماه سال جاری به مدت 9 روز ادامه دارد.

وی یادآور شد: تعداد 280 نفر دانشجو برای این اردوی زیارتی تفریحی ثبت نام کردند که پس از قرعه‌کشی این تعداد انتخاب شدند.

به گفته وی، 40درصد از هزینه این سفر را دانشجو و 60درصد مابقی از سوی دانشگاه تأمین می‌شود.

گفتنی است در حال حاضر بیش از 5500 دانشجو در دانشگاه کاشان مشغول تحصیل هستند.