علی دادایی همکار واحد تأسیسات دانشگاه قهرمان دوچرخه‌سواری کشور شد

۱۸ تیر ۱۳۸۷ | ۱۱:۳۴ کد : ۵۱۴ اخبار دانشگاه

علی دادایی همکار واحد تأسیسات دانشگاه در مسابقات دوچرخه‌سواری استقامت 35 کیلومتر کارگران کشور به مقام قهرمانی رسید.

در این دوره از مسابقات که 27 خردادماه به مدت5 روز با حضور بیش از 100 دوچرخه‌سوار از 12 استان کشور در اردبیل برگزار شد، علی دادایی از تیم دوچرخه‌سواری کاشان در ردة سنی 40 تا 45 سال با پیشی گرفتن از دیگر رقبای خود، زودتر از بقیه از خط پایان گذشت و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

دادایی که در رشته دور حذفی رده سنی 40 تا 45 سال نیز به مقام نایب قهرمانی این دوره از مسابقات رسیده است حضور و موفقیت خود را وامدار کوشش‌های مربی زحمتکش خود ماشاءا... امامی، زمینه‌سازی و همراهی مدیریت تربیت بدنی و اداره رفاه کارکنان دانشگاه می‌داند و از همه ایشان تشکر می‌کند.

روابط عمومی دانشگاه این توفیق را به علی دادایی و خانواده و همکاران دانشگاهی تبریک می‌گوید و برای این همکار سخت کوش و ورزشکار سلامت و سربلندی آرزو می‌کند.