کارگاه آشنایی با قانون اساسی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۱ تیر ۱۳۸۷ | ۲۱:۴۴ کد : ۵۱۱ اخبار دانشگاه

کارگاه یک روزه آشنایی با قانون اساسی اساتید معارف اسلامی دانشگاه‌های منطقه 4 کشور در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر گروه معارف دانشگاه کاشان گفت: در این کارگاه، استادان دانشگاه‌های دولتی، پزشکی و پیام نور استان‌های اصفهان و چهار محال بختیاری توسط کارشناسان آخرین مباحث آزادی، حدود آزادی، دموکراسی، مشارکت سیاسی و نظارت استصوابی از دیدگاه قانون اساسی ایران و سایر کشورها را فرا گرفتند.

دکتر «محمد اخوان» هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی اساتید معارف با مباحث مربوط به قانون اساسی و تبادل تجربیات استادان در دانشگاه‌ها ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد تا برگزاری این کارگاه‌ها گامی در راستای توسعه و ارتقاء فرهنگی معارف اسلامی و قانون اساسی در دانشگاه‌ها باشد.

این کارگاه یک روزه با حضور دکتر محمدرضا مرندی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و 10 نفر از اساتید معارف اسلامی دانشگاه‌های منطقه 4 کشور برگزار شد.