برگزاری نخستین کارگاه آموزشی شیوه نگارش مقالات علمی پژوهشی معارف اسلامی در دانشگاه کاشان

۲۲ خرداد ۱۳۸۷ | ۲۱:۳۷ کد : ۵۰۲ اخبار دانشگاه

نخستین کارگاه آموزشی روش نگارش مقالات علمی پژوهشی روز چهارشنبه در سالن کنفرانس دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقاء سطح آگاهی اساتید در زمینه شیوه صحیح نگارش مقالات پژوهشی و کاربردی بودن آنها، انتقال تجربیات بین آنها و ایجاد زمینه در جهت افزایش کمی و کیفی مقالات پژوهشی ذکر کرد.

حجت‌الاسلام دکتر «محمد اخوان» با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهش در ارتقاء جامعه گفت: در شرایط امروز دنیا و با توجه به وجود نظرات و شبهات فراوان در زمینه‌های مختلف از جمله اعتقادی و مذهبی، پژوهش در حوزه معارف اسلامی و ارائه آن به بشریت از ضرورت و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌طلبد که صاحبنظران در این امر اهتمام بیشتری بورزند.

وی افزود: در این راستا این کارگاه در سطح منطقه چهار کشور و با حضور اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه‌های کاشان، اصفهان، صنعتی اصفهان،‌ هنر اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، پیام نور اصفهان، علوم پزشکی کاشان، کاشان، علوم پزشکی شهرکرد و دانشگاه شهرکرد برگزار گردیده و به مدت دو روز ادامه دارد.

ایشان ابراز امیدواری کرد: برگزاری اینگونه کارگاه‌ها و تداوم آنها بتواند راهگشای مشکلات و موانع موجود در جهت ارتقاء سطح فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها باشد.