بیش از ۶۰میلیارد ریال برای احداث پروژه‌های عمرانی دانشگاه اختصاص یافت

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۵ | ۱۵:۵۵ کد : ۵۰ اخبار دانشگاه
۹ روز مانده به بهار ۸۵؛ با کلنگ‌زنی چند پروژه عمرانی به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد ریال، دانشگاه کاشان فصل دیگری از پویایی خود را جشن گرفت. در آیین کلنگ‌زنی این پروژه‌های بزرگ دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محسن محمدزاده مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی آموزش عالی سید محسن فانی مدیر کل امور اداری، مهندس مهرداد فولادی‌نژاد رییس صندوق رفاه دانشجویی، دکتر بهزاد سلطانی مدیر کل دفتر امور پژوهشی و برنامه‌ریزی وزارت علوم، رییس، مسئول دفتر نهاد، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه حضور داشتند.

9 روز مانده به بهار 85؛ با کلنگ‌زنی چند پروژه عمرانی به ارزش بیش از 60 میلیارد ریال، دانشگاه کاشان فصل دیگری از پویایی خود را جشن گرفت. در آیین کلنگ‌زنی این پروژه‌های بزرگ دکتر محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محسن محمدزاده مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی آموزش عالی سید محسن فانی مدیر کل امور اداری، مهندس مهرداد فولادی‌نژاد رییس صندوق رفاه دانشجویی، دکتر بهزاد سلطانی مدیر کل دفتر امور پژوهشی و برنامه‌ریزی وزارت علوم، رییس، مسئول دفتر نهاد، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه حضور داشتند.