طرح قرآنی کوثر(۲) در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۶ خرداد ۱۳۸۷ | ۲۱:۳۰ کد : ۴۹۲ اخبار دانشگاه

دبیر کانون قرآن و عترت وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان، از اجرای طرح قرآنی کوثر(2) ویژه دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

فاطمه شفیقی افزود: این طرح همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) هجدهم خردادماه سال جاری با عنوان «120 دانشجو، 120 روز و 120 ختم قرآن» شروع می‌شود.

وی اظهار داشت: در اجرای این طرح مطابق جدول تنظیمی هر نفر در روز یک حزب قرآن را بر اساس شماره برگه خود تلاوت می‌کند و در مدت 120 روز، 120 بار قرآن ختم می‌شود.

وی، هدف از اجرای این طرح را دعا برای تعجیل در فرج امام زمان(عج) و تشویق و ترغیب دانشجویان به فراگیری و انس هرچه بیشتر با قرآن ذکر کرد.

شفیقی، زمان ثبت نام جهت شرکت در اجرای طرح را ششم تا دوازدهم خردادماه سال جاری ذکر کرد و گفت: جهت ثبت نام و دریافت جدول تنظیمی دانشجویان می‌توانند به کانون قرآن و عترت دانشگاه مراجعه کنند.