دیدار دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده شهیدان وزیری نژاد و مسجدی

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۳ کد : ۴۹۰۶ اخبار دانشگاه
دیدار دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده شهیدان وزیری نژاد و مسجدی
دیدار دانشگاهیان دانشگاه کاشان با خانواده شهیدان وزیری نژاد و  مسجدی

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رییس و جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان با خانواده شهیدان علیرضا وزیری نژاد و جواد مسجدی  دیدار و گفتگو کردند.

رییس دانشگاه کاشان در این دیدار با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران، گفت: اعتلای ارزشهای اسلامی و پاسداری از میراث گرانبهای انقلاب، آرمان شهدا بود که ما باید قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده های معزز آنان باشیم.

دکتر عباس زراعت با بیان اینکه خانواده  شهدا چشم و چراغ انقلاب هستند خاطر نشان کرد: امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد تا بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان عزیزمان باشیم.

وی افزود: تکریم و تعظیم شعائر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر همگان واجب است و مسئولان و مردم باید سنت دید و بازدید از منازل خانواده های شهدا و ایثارگران را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند.

در این دیدار خانواده محترم شهیدان هرکدام به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و رشادت‌های فرزند شهید خود پرداختند.

همچنین به مناسبت ایام دهه مبارک فجر جمعی از دانشگاهیان دانشگاه با پیشکسوت انقلاب حجت الاسلام مشکینی دیدار و گفتگو کردند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA