آزمون قانون اساسی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۰ کد : ۴۹۰۵ اخبار دانشگاه
آزمون قانون اساسی در دانشگاه کاشان برگزار شد

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر آزمون قانون اساسی برای کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

جواد نخی با اشاره به اینکه قانون اساسی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است افزود: در این دوره از آزمون حدود یکصد و 50  تن از کارکنان این دانشگاه شرکت کردند.

وی هدف از برگزاری این آزمون را آشنایی کارکنان با مفاهیم قانون اساسی و حقوق شهروندی بیان کرد و اظهار داشت: این آزمون به صورت کتبی و به صورت سوالات چهارگزینه ای برگزار شد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه به 10 درصد شرکت کنندگان  در این مسابقه به ترتیب اخذ بالاترین نمره جوایزی اهدا خواهد شد افزود:  به برگزیده نفراول این آزمون مبلغ 200 هزار تومان، نفر دوم 150 هزار تومان و نفرسوم 100 هزار تومان پرداخت خواهد شد.

نخی افزود: همچنین به  افرادی که به 60 درصد سوالات پاسخ صحیح داده باشند، گواهی آموزشی(4 ساعت) تعلق خواهدگرفت.