قابل توجه دانشجویان کارشناسی نوبت دوم ( شبانه ) ورودی های ۸۶ -۸۵-۸۴ و کارشناسی ارشد ورودی ۸۶

۰۴ خرداد ۱۳۸۷ | ۱۵:۴۲ کد : ۴۸۸ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

ثبت نام وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 88-87

بدینوسیله به اطلاع می رساند:

دانشجویان متقاضی وام شهریه نوبت دوم (شبانه) می توانند از تاریخ 1/3/87 لغایت 1/4/87 با مراجعه به اداره رفاه و خدمات دانشجویی جهت نیمسال اول سال تحصیلی 88-87 ثبت نام نمایند. ضمن تاکید بر رعایت تاریخ های فوق توسط دانشجویان متقاضی متذکر می گردد که بعد از سپری شدن تاریخ های اعلام شده به هیچ وجه امکان تمدید تاریخ ثبت نام وجود نداشته و این اداره نیز هیچگونه مسئولیتی در زمینه پاسخگویی به دانشجویانی که بعد از مهلت مقرر مراجعه کنند نخواهد نداشت.

نکات مهم:

دانشجو فقط در سنوات مجاز تحصیل می تواند درخواست وام نماید (دانشجویان کارشناسی 8 ترم و دانشجویان کارشناسی ارشد 4 ترم)

دانشجویانی که تاکنون تعهد محضری نداده اند و مایل به دریافت وام می باشند بایستی ضمن مراجعه به اداره رفاه و خدمات دانشجویی فرم تعهد محضری مربوطه را دریافت نموده و پس از سپردن تعهد محضری به همراه کپی حکم کارگزینی ضامن آن را تحویل اداره رفاه داده و سپس نسبت به تکمیل برگ درخواست وام اقدام نمایند.

دانشجویان متقاضی که قبلا تعهد محضری داده اند صرفا می بایست فرم درخواست وام را تکمیل نمایند.

پرداخت وام مذکور با توجه به میزان اعتبارات تخصیص یافته ، معدل و سپردن تعهد محضری با ضامن معتبر خواهد بود.

وام شهریه برای دانشجویان مقطع کارشناسی نوبت دوم ( شبانه ) حداکثر مبلغ 000/500/1 ریال و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حداکثر مبلغ 000/000/10 ریال در هر نیمسال تحصیلی می باشد که به حساب امور مالی دوره شبانه واریز شده و دانشجوی متقاضی بدهکار می گردد.

دانشجویانی که احتمالا در سال تحصیلی آینده به دانشگاه دیگری انتقال می یابند حق ثبت نام نداشته و می بایستی صرفا فرم ثبت نام وام خود را در دانشگاه مقصد تکمیل نمایند.

به مبلغ وام 4% کارمزد از زمان پرداخت تا شروع بازپرداخت تعلق گرفته که هنگام فارغ التحصیل شدن دانشجو به اصل وام اضافه شده و سپس دفترچه اقساط تحویل می گردد.

تاریخ سررسید اقساط 9 ماه پس از فراغت از تحصیل می باشد.

مدت خدمت نظام وظیفه به زمان مندرج دربند 8 اضافه می شود.

در صورت ترک تحصیل ، انصراف و ... دانشجو ملزم به بازپرداخت یکجای کل بدهی خود به همراه کارمزد مربوطه می باشد.

ارائه و درج شماره ملی و کدپستی بطور صحیح در برگه درخواست وام الزامی می باشد.