دانش آموختگی نخستین دانشجوی دوره دکتری در رشته مهندسی برق- قدرت دانشگاه کاشان

۲۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۲۵ کد : ۴۸۷۶ اخبار دانشگاه
دانش آموختگی نخستین دانشجوی دوره دکتری در رشته مهندسی برق- قدرت دانشگاه کاشان

صابر فلاحتی علی­ آبادی، به عنوان اولین دانشجوی دوره دکتری در رشته مهندسی برق – قدرت از پایان نامه خود تحت عنوان " تنظیم فرکانس شبکه­ های هوشمند با استفاده از خودروهای الکتریکی" دفاع نموده و با کسب درجه عالی موفق به اخذ درجه دکتری گردید.

با توجه به اهمیت کنترل و تنظیم فرکانس در شبکه های هوشمند، پایان نامه نامبرده یک موضوع کاملا کاربردی و در راستای توسعه پایدار است و نتایح آن می تواند مورد استفاده در سیستم­های قدرت قرار گیرد.

علاوه براین، نتایج حاصل از  این رساله، در قالب 3 مقاله ISI به زبان انگلیسی در مجلات IEEE و Elsevier به چاپ رسیده است.

جلسه دفاع این رساله، به راهنمایی آقای پروفسور سید عباس طاهر، مشاوره آقای پروفسور محمد شاهیده­ پور و داوری آقای  پروفسور رحمت اله هوشمند از دانشگاه اصفهان، آقای دکتر حمیدرضا محمدی و آقای دکتر علی کریمی از دانشگاه کاشان برگزار شد.