ثبت نام پنجمین دوره مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر آغاز شد

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۸۶۱ اخبار دانشگاه
ثبت نام پنجمین دوره مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر آغاز شد

مسابقه بزرگ حفظ خطابه غدیر برای پنجمین دوره در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

حجت الاسلام عمورمضان زاده معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه ضمن دعوت دانشجویان به شرکت در این مسابقه گفت:سعی شده است برای سهولت حفظ خطابه ،منابع این مسابقه در چندین بخش تقسیم شود و آزمون های آن در18بهمن،16 اسفند،19 فروردین و 10 اردیبهشت انجام شود.

وی افزود: علاوه بر هدایای مرحله نهایی این مسابقه،برای هر بخش جوایز ویژه در نظر گرفته شده است.

عمو رمضان زاده بیان داشت: مرحله نهایی در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود و جوایز آن شامل مشهد مقدس و کربلای معلی خواهد بود.

وی ضمن تشکر از همکاری و مساعدت حجت الاسلام اختیارزاده برای برگزاری هر چه بهتر این مسابقه، اعلام داشت ثبت نام از اول دی ماه آغاز شده و علاقه مندان میتوانند برای ثبت نام به دفتر نهاد در خانه فرهنگ ، دفتر نهاد در خوابگاه، مرکز ای تی دینی، حوزه علوم اسلامی در دانشگاه ادبیات و زبان خارجی حضور پیدا کنند یا برای ثبت نام اینترنتی از طریق پرتال دانشجویی خود اقدام کنند.کانال ارتباطی مسابقه به آدرس 1395 ghadir@ جهت اطلاع رسانی و ارتباط موثر با شرکت کنندگان در این دوره در خدمت دانشجویان خواهد بود.