دانش آموختگی نخستین دانشجوی دوره دکتری در رشته علوم و مهندسی آبخیزداری دانشگاه کاشان

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۷ کد : ۴۸۶۰ اخبار دانشگاه

حیدر ابراهیمی، به عنوان اولین دانشجوی دوره دکتری در رشته علوم و مهندسی آبخیزداری از پایان نامه خود تحت عنوان " ارزیابی اثرات متقابل احداث سد دویرج و برداشت بیش از حد از منابع آب زیرزمینی بر وضعیت آبخوان دشت موسیان" دفاع نموده و با کسب درجه عالی موفق به اخذ درجه دکتری گردید.

با توجه به اهمیت راهبردی و حیاتی منابع آب در کشور، پایان نامه نامبرده یک موضوع کاملا کاربردی و در راستای توسعه پایدار است و نتایح آن می تواند مورد استفاده مدیران منطقه قرار گیرد.

علاوه براین، نتایج حاصل از  این رساله، در قالب 5 مقاله علمی و پژوهشی به زبان انگلیسی ارائه شده که دو مقاله آن تاکنون در مجلات علمی معتبر چاپ و سه مقاله دیگر نیز در مراحل داوری است.

جلسه دفاع این رساله، به راهنمایی آقایان دکتر رضا قضاوی، مشاوره آدکتر حاجی کریمی و داوری خانم دکتر هدی قاسمیه، دکتر ابراهیم امیدوار و پروفسور سید سعید اسلامیان برگزار شد.