پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت 9 دی

۰۸ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۸ کد : ۴۸۵۷ اخبار دانشگاه
پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت 9 دی

سالروز 9 دی را که به نام روز بصیرت و حرکت در راستای ولایتمداری است ارج می داریم.

واقعیت این است که آنچه انقلاب اسلامی ما را از همه انقلاب های دنیای معاصر ممتاز و متفاوت ساخته است حرکت دینی، اسلامی و نشأت گرفته از مکتب اصیل اسلام و آموزه های تشیع علوی است که با قافله سالاری و پیشگامی ولی فقیه که استمرار سلسلة ائمه هدی (س) است حاصل شده است.

حتماً آحاد دوستداران انقلاب و کشور از هر دسته و حزب سیاسی خود را پایبند به ولایت مداری و گردآمدن بر محور وحدت بخش این مقام عالی می دانند و همه برنامه ها و خط مشی های خود را بر اساس انگشت اشارت و هدایت مقام معظم رهبری به پیش می برند.

به راستی این سخن حکیمانه امام راحل که: «پشتیبان ولایت فقیه باشد تا آسیبی به کشور وارد نشود» باید فصل الخطاب ما در همه مسئولیت ها و آنات حیات شکوهمند نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.

برای مقام معظم رهبری طول عمر و سلامت و برای آحاد امت ولایتمدار ایران اسلامی به ویژه نماینده معزز ایشان در دارالمؤمنین کاشان حضرت آیت الله نمازی، سعادتمندی همیشگی مسئلت دارم، امیدوارم همه گروه های سیاسی گرد ایشان جمع گشته و با تکیه بر مشترکات برای توسعه میهن عزیزمان در زمینه های مختلف، امید دشمنان را ناامید سازیم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه