همایش علمی صنعتی مهندسی شیمی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۴ خرداد ۱۳۸۷ | ۱۴:۲۶ کد : ۴۸۵ اخبار دانشگاه

همایش یکروزه علمی صنعتی مهندسی شیمی به همت انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه کاشان در تالار آزادی این دانشگاه برگزار شد.

این همایش در چهار محور: نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی، نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی نو ارائه شد.

در مراسم افتتاحیه این همایش که در روز پنج‌شنبه دوم خردادماه برگزار گردید دکتر رسول‌نیا معاونت آموزشی دانشگاه کاشان، با اشاره به آیاتی از قرآن مجید به اهمیت علم و علم‌اندوزی توسط زنان و مردان تأکید کرد.

مدیرگروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان نیز با اشاره به وضعیت کنونی کشور که از لحاظ علمی در حال توسعه و رشد بسیار سریعی است، خواستار حداکثر استفاده از حداقل امکانات موجود در دانشگاه‌ها توسط دانشجویان برای رشد علمی خود شد و همة امکانات دانشگاه‌ها را از خود دانشجویان دانست که باید از آنها با توجه به بودجه‌های کلانی که برای آنها صرف می‌شود استفاده کنند.

مزدیان‌فرد همچنین ارتباط بین صنعت و دانشگاه را مورد تأکید قرار داد و آن را لازمة پیشرفت دانشگاه و صنعت کشور دانست.

شایان ذکر است پروفسور غلامعلی منصوری از دانشگاه ایلی‌نویز آمریکا، مهندس کنعان از سازمان انرژی‌های نو، دکتر نصرتی از دانشگاه تربیت مدرس، آقای مارتین گاف مدیر عامل شرکت گَل‌گَوین و مهندس یحیی‌آبادی، مدیر بخش تحقیق و توسعه پالایشگاه اصفهان و جمعی از دانشجویان مهندسی شیمی سایر دانشگاه‌های کشور از سخنرانان و مهمانان این همایش بودند.