برگزاری مسابقات ایده پردازی در دانشگاه کاشان

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۷ کد : ۴۸۴۴ اخبار دانشگاه
برگزاری مسابقات ایده پردازی

مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان همزمان با هفته پژوهش، مسابقات ایده پردازی تحت عنوان " روش های ترغیب مردم به خرید آنلاین " به روش طوفان فکری را برگزار کرد.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این دوره را، تشویق فرهنگ نوآوری و ایجاد پویایی و همچنین فعال نمودن روش های نوین فعالیت تجاری به عنوان شاخص بومی منطقه کاشان ذکر کرد.

داوود حسنعلیان با بیان اینکه مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در سال گذشته چهار مسابقه ایده پردازی برگزار کرده است افزود: اجرای شیوه جدید به جهت هم افزایی فکری و هدفمند بودن آن و تقبل کل هزینه ها توسط بخش خصوصی  و یعلاوه درآمد زایی برای دانشگاه از ویژگی های این رویداد بود.

وی اظهار امیدواری کرد: نتایج این رویداد آغازی باشد برای مراجعه بخش خصوصی و دولتی در استفاده از ظرفیت های فوق العاده و نهفته دانشجویان به منظور حل مشکلات و یا پیشرفت برنامه های خود .

در این دوره مسابقه 140 نفر در قالب کلاس های 30 نفره برگزار شد و ایده های برتر هر کلاس مورد تشویق قرار گرفت.