بنیانگذار موسسه آموزشی گاج: سخت کوشی و تلاش رمز موفقیت در زندگی است

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۸۳۸ اخبار دانشگاه
مدیر موسسه آموزشی گاج: سخت کوشی و تلاش رمز موفقیت در زندگی است

بنیانگذار مؤسسه آموزشی گاج نیز در این مراسم با تبریک هفته پژوهش به ذکر خاطراتی از دوران زندگی و موفقیت خود اشاره کرد وگفت: پیگیری، سخت کوشی و تلاش رمز موفقیت در زندگی است..

مهندس مرتضی جوکار در مراسم بزرگداشت روز پژوهش و تجلیل از اساتید و دانشجویان نمونه آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان، به دانشجویان توصیه کرد: در زندگی خود اگر امید و پشتکار داشته باشند به طور حتم موفق خواهند شد.

وی تحقیق و پژوهش را لازمه توسعه و پیشرفت دانست و افزود: دانشجویان باید با عشق و علاقه، تحصیل خود را ادامه دهند و با تلاش خود و ایده پروری، به تولیدات علمی بپردازند و هیچ موقع به دولت متکی نباشند.

این کارآفرین موفق به دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان باید در محیط دانشگاه فضای کسب و کار و خلاقیت را به وجود بیاورند  تا بتوانند نیازهای مردم را مرتفع و جامه عمل بپوشانند.

در این مراسم از سوی ستاد توسعه دانشگاه کاشان به پاس قدردانی از مهندس جوکار حامی پژوهشی این دانشگاه و کارآفرین برتر تقدیر شد و مهندس جوکار نیز هدایایی را به پژوهشگران برتر دانشگاه کاشان اهدا نمود.