نمایشگاه انرژی و بهره‌وری در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۰۱ خرداد ۱۳۸۷ | ۲۰:۱۱ کد : ۴۸۳ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف، نمایشگاه انرژی و بهره‌وری در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه، انواع آبگرمکن‌های ایستاده کم‌مصرف، آبگرمکن خورشیدی و دستگاه گلابگیری ساخته پژوهشگران این دانشگاه، ارائه شده است.

دکتر مجید سبزپوشانی افزود: آبگرمکن خورشیدی توسط حسین ارباب (عضو هیأت علمی گروه فیزیک)، آبگرمکن‌ ایستاده توسط اعضاء مرکز رشد و دستگاه گلابگیری ارائه شده در این نمایشگاه را نیز دکتر علی شاعری از گروه مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان اختراع کرده‌اند.

ایشان اظهار داشت: شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور هم در این نمایشگاه انواع بروشورهای مصرف انرژی در صنایع، ساختمان، بهینه‌سازی مصرف سوخت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی و راهکار‌های آن را ارائه کرده است.

دکتر سبزپوشانی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندی‌های اعضاء هیأت علمی دانشگاه، آگاهی دانشجویان از ساخت دستگاه‌های کم مصرف و ارتقاء فرهنگ صحیح مصرف انرژی ذکر کرد.