تمدید ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تا 30 آذر ماه

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۸۲۴ اخبار دانشگاه
تمدید ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تا 30 آذر ماه

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان گفت: ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تا 30 آذر ماه تمدید شد.

حجت الاسلام و المسلمین ابن علی اظهار داشت: ثبت نام دانشجویان علاقمند به تحصیل معارف اسلامی در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان رشدی مطلوب داشته است که نشانگر علاقه ویژه دانشگاهیان برای کسب علوم دینی است.

وی افزود: علاقمندان برای ثبت نام بایستی به سایت http://hodat.kashanu.ac.ir مراجعه کنند.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان خاطر نشان کرد: افرادی که در سال جدید تحصیلی حوزه ثبت نام کرده اند بعد از انجام مراحل نهایی ثبت نام، از بهمن ماه تحصیل خود را برای گذراندن 60 واحد درسی در شش ترم با دروسی در زمینه های کلام، اخلاق، تفسیر، آشنایی با علوم حدیث، انسان شناسی، جریان شناسی فرهنگ و ضد فرهنگ، تاریخ تحلیلی اسلام و نظام سیاسی اسلام به همراه فوق برنامه های فرهنگی آغاز می کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: درمدت ثبت نام ، نمایشگاه عکسی به منظور آشنایی و معرفی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در فضای دانشکده ها و مسجد دانشگاه کاشان در حال برگزاری است.