دوره آموزشی اطفای حریق متصدیان خوابگاه ها و کارشناسان انتظامات خواهران دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۸۲۱ اخبار دانشگاه

مسئول انتظامات دانشگاه کاشان گفت:  دومین دوره آموزشی اطفای حریق برای متصدیان خوابگاه ها و کارشناسان انتظامات خواهران و نیروهای تاسیسات خوابگاه خواهران این دانشگاه برگزار شد.

مراد ملکی گفت: در این دوره آموزشی کارکنان بصورت تئوری و عملی ضمن آشنایی با پدیده آتش سوزی ، راهکارهای مقابله با حریق و اطفای آن رابه صورت تئوری و عملی آموزش دیدند.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را بالابردن سطح آگاهی کارکنان در مواقع خاص آتش سوزی بیان کرد و افزود: کارشناسان آتش نشانی در این دوره آموزشی  انواع حریق، انواع خاموش کننده‌ها و نحوه اطفاء حریق را  به کارکنان آموزش دادند.