مجموعه گویای کتابخانه دانشکده علوم انسانی و ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان افتتاح شد

۲۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۵ کد : ۴۸۲۰ اخبار دانشگاه

در حاشیه  مراسم دومین همایش ملی جامعه بینا شهروند نابینا که به میزبانی دانشگاه کاشان برگزارشد، مجموعه  گویای کتابخانه دانشکده علوم انسانی و ادبیات و زبان های خارجی، با حضور معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، رییس دانشگاه کاشان، رییس مجتمع رودکی و جمعی از جامعه نابینایان کشور افتتاح شد.

این کتابخانه با هدف ایجاد  فرصت  مطالعاتی و بسترسازی مناسب  کتابخانه ای و ارائه خدمات به تمام دانشجویان، اساتید و افراد  نابینا و کم بینای  منطقه شهرستان  و دانشگاه  کاشان به همت خیرارجمند آقای هاشمیان راه اندازی شده است.

تاسیس  و راه اندازی و بهره برداری از این کتابخانه و محتوای موجود در آنها با همت وپیگیری و نظارت مهندس رمضانعلی خدمتکار (مسئول کتابخانه علوم انسانی) و سرکار خانم  دکتر نرگس نیکخواه عضو نابینای هیئت علمی  دانشگاه کاشان  به مرحله انجام  رسیده است.

لازم به ذکر است کتابهای این کتابخانه شامل کتاب و فایل ها صوتی می باشد که کتابهای صوتی آن با مشارکت  دانشگاه و خیرین تهیه شده است.

مجموعه گویای این کتابخانه فرصت مطالعاتی مناسبی در اختیار  دانشجویان کم بینا و نابینای دانشگاه و منطقه قرار خواهد داد.