اُپرای قمار عاشقانه در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۲ کد : ۴۸۱۳ اخبار دانشگاه
اپرای قمار عاشانه در دانشگاه کاشان برگزار می شود

اُپرای قمار عاشقانه از بیستم تا بیست و سوم آذرماه در دانشگاه کاشان برگزار شد.

کارگردان و نویسنده اُپرای قمار عاشقانه در نشست خبری، هدف از برگزاری این اُپرا را ترویج فرهنگ و ادب و آشنایی قشر جوان با ادبیات غنی فارسی ایران بیان کرد و گفت:  با توجه به پائین بودن آمار سرانه کتابخوانی، و تاثیرگذار بودن نقش نمایش و تئاتر در ارتقاء فرهنگی،  سعی کردیم با  اجرای این اُپرا بخشی از فرهنگ سرزمینمان را به مخاطبان نمایش دهیم.

امیر محمد بامداد ماچیانی، اُپرا را ترکیبی از تئاتر و موسیقی دانست و افزود: در این اُپرا، روایتی نو از دیدار مولانا و شمس را به نمایش گذاشته ایم .

وی برقراری و آشتی فرهنگی و  ادبی میان قشر جوان تحصیلکرده با ادبیات و فرهنگ ایران را از رسالت های اجرای این اُپرا بیان کرد و گفت: با اجرای این اپرا سعی داریم چراغ راهی باشیم برای کسانی که مشتاق هستند در مسیر سعادت و ادب و فرهنگ گام بردارند.

اپرای قمار عاشقانه به نویسندگی و کارگردانی امیر محمد ماچیانی و آهنگسازی سید فتاح سجادی، 20، 21 و 22 آذرماه از ساعت 20 در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.