رییس دانشگاه کاشان: فلسفه روز دانشجو مقابله با استکبار جهانی است

۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۸۰۷ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان: فلسفه روز دانشجو مقابله با استکبار جهانی است

رییس دانشگاه کاشان گفت: فلسفه روز دانشجو مقابله با استکبار جهانی است

دکتر عباس زراعت در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه کاشان با تبریک فرا رسیدن شانزدهم آذر روز دانشجو اظهار داشت: برای تکریم دانشجویان روز 27 آبان ماه روز جهانی دانشجو و 16 آذر ماه  در کشورمان به نام روز دانشجو نامگذاری شده است.

وی خاطر نشان کرد: روز دانشجو  فرصتی دوباره برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی این قشر بزرگ و هدایتگر است.

وی از دانشجویان فرهیخته کشور بویژه دانشجویان فهیم دانشگاه کاشان خواست بجای نگرش های شکلی و قشری به جنبش دانشجویی، نسبت به رسالتشان مطالعه کرده و فرزندان خود را برای پاسخ به پرسش های زیر دعوت نمود:

فلسفه دانشجو و دانشگاه چیست؟

چرا دانشجویان نقش هدایت گری در جامعه را ندارند؟

آیا دانشجو در مقابل حضور کمرنگ مردم در انتخابات گوناگون کشور مسئولیتی ندارد؟

اگر دانشجو،اکثریت جامعه را برای تعیین سرنوشت خودشان و انتخاب اصلح، ترغیب نماید چه اتفاقی رخ می دهد؟

آیا دانشجو برای بیدارگری و مبارزه با اختلاس ها و فسادها مسئولیتی ندارد؟

نقش دانشجو برای جلوگیری از منزوی شدن مدیران صالح و دلسوزان نظام و انقلاب چیست؟

چرا دانشجویان نسبت به عدم تخصیص اعتبارات آموزش عالی بویژه اعتبارات پژوهشی واکنشی نشان نمی دهند؟

چرا اعتبارات و مالیات های مردم در اختیار نخبگان قرار نگرفته و بعضا افراد غیر صالحی بر صندلی های دانشگاه ها و کرسی های استادی تکیه می زنند و فرار نخبگان چرا؟

چرا فارغ التحصیلان دانشگاه ها کارایی مناسب ندارند؟

دانشجو در قبال تضمین استقلال دانشگاه ها چه نقشی دارد؟

و خلاصه اینکه چرا دانشجو در جایگاه واقعی خودش قرار ندارد ؟