۱۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۸۰۵ اخبار دانشگاه
انتشار پوستری مبنی بر بزرگداشت مراسم 16 آذر با حضور فاطمه هاشمی رفسنجانی در دانشگاه کاشان بدون هماهنگی بوده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان انتشار پوستری مبنی بر برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه کاشان با حضور دکتر فاطمه هاشمی رفسنجانی را فاقد اعتباردانست.

جواد نخی افزود: در سطح شهر و در فضای مجازی پوسترهایی با عنوان همایش 16 آذرماه بزرگداشت روز دانشجو با مشارکت حزب اعتدال و توسعه کاشان روز دوشنبه 15 آذرماه ساعت:14:30 در سالن آزادی دانشگاه کاشان منتشر شده که دانشگاه کاشان از برگزاری این برنامه هیچ اطلاعی نداشته وانتشار این پوستر و درج ارم دانشگاه بدون هماهنگی صورت گرفته است.

وی افزود:برنامه های ایام روز دانشجو قبلا توسط معاون محترم فرهنگی در سایت دانشگاه اعلام گردیده و صرفا دانشگاه از برنامه هایی که در چارچوب ضوابط و مقررات دانشگاه مجوز برگزاری اخذ نموده اند حمایت می نماید.

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی با بیان اینکه زبان رسمی و مستند ما سایت دانشگاه می باشد افزود: چنانچه مقرر گردد برنامه ای از طرف دانشگاه برگزار شود  رسما در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.