تجلیل دانشگاه از مسئولان بسیج دانشجویی شهرستان کاشان

۱۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۱ کد : ۴۸۰۱ اخبار دانشگاه
تجلیل دانشگاه از مسئولان بسیج دانشجویی شهرستان کاشان
رییس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان به مناسبت هفته بسیج، از مسئول پیشین و حال دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کاشان تجلیل کردند.

رییس دانشگاه کاشان در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج، تلاش های مسئولان بسیج دانشجویی را قابل تقدیر دانست و گفت: تفکر و روحیه بسیبجی در بین مجموعه کارکنان ودانشجویان تاثیر بسزایی در رشد و بالندگی دانشگاه دارد.

دکتر عباس زراعت نهادینه شدن تفکر بسیجی در بین دانشجویان را  مورد تاکید قرار دادند و گفتنذ : رمز توسعه علمی،  داشتن فرهنگ بسیجی و جهادی است.

وی تعامل و همکاری مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کاشان با دانشگاه را لازم دانست و افزود: دانشگاه کاشان آماده هرگونه همکاری برای ترویج فرهنگ بسیجی در بین دانشجویان است.

در این نشست مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده سال تحصیلی جدید را ارائه نمود.

سعید منصور بیگی با ابراز خرسندی از اینکه در دانشگاهی هست که اکثر افراد آن ایثارگر و بسیجی هستند بر عزم بسیج دانشجویی در اجرای منویات مقام معظم رهبری تاکید کرد.

در این نشست آقای وحیدی مسئول پیشین و آقای مطاع مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان هم به بیان نقطه نظرات و ضرورت تعامل و گسترش فرهنگ بسیجی پرداختند.