برگزاری نمایشگاه تازه های کتاب در دانشکده معماری و هنر

۰۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۳ کد : ۴۷۹۰ اخبار دانشگاه
برگزاری نمایشگاه تازه های کتاب در دانشکده معماری و هنر

مسئول کتابخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت هفته کتاب، کتابخانه دانشکده معماری و هنر، نمایشگاهی از کتب جدید تهیه شده در سال 1395، در محل کتابخانه دانشکده برگزار نمود که با استقبال فراوان کاربران مواجه شد.

معصومه میرزایی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی اساتید و دانشجویان با تازه های کتابخانه این دانشکده بیان کرد و افزود: این آشنایی سبب سهولت و افزایش استفاده کاربران از منابع جدید، مطابق با نیازهایشان می باشد

کتابخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان در سال 1374 همزمان با تاسیس دانشکده فعالیت خود را آغاز نموده است. مجموعه کتابخانه شامل کتب فارسی و لاتین، نشریات ادواری، پایان نامه ها و بخش مرجع در زمینه های اصلی هنر، معماری، صنایع دستی، پژوهش هنر و هنر اسلامی می باشد.

در کتابخانه دانشکده 19700 کتاب فارسی، 3000 کتاب لاتین، 150 عنوان نشریه و 750 پایان نامه وجود دارد.