شرکت 170 دانشجوی پسر دانشگاه کاشان در پیاده روی اربعین حسینی

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۳ کد : ۴۷۷۰ اخبار دانشگاه
شرکت 170 دانشجوی پسر دانشگاه کاشان در پیاده روی اربعین حسینی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان از شرکت  170 دانشجوی پسر این دانشگاه در پیاده روی اربعین حسینی خبر داد.

سعید منصور بیگی  افزود: دانشجویان  دانشگاه کاشان همزمان با تجمع جهانی در پیاده روی اربعین حسینی شرکت می کنند و عشق و ارادت خاص خود را به حضرت ابا عبدالحسین(ع) ابراز می دارند.

وی از حمایت مالی دانشگاه و ارائه تسهیلات به دانشجویان در پیاده روی اربعین حسینی خبر داد و افزود: اداره رفاه دانشجویی به هر دانشجوی زائر مبلغ هفتصد هزار تومان وام پرداخت می کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: دانشجویان سربازی که مشکل نظام وظیفه دارند  نیز با هماهنگی ها انجام شده و با انجام تعهدات و یک ضامن می توانند به کربلا اعزام و در این پیاده روی شرکت کنند.

وی  اظهار کرد: دانشجویان سربازی که از این طریق از کشور خارج می شوند باید پس از بازگشت، ورودشان را اعلام تا مشکلی برای ضامن پیش نیاید.

منصور بیگی با بیان اینکه اعزام دانشجویان از دوازدهم آبان تا دوازدهم آذرماه سال جاری ادامه دارد افزود: دانشجویان برای اطلاعات تکمیلی به کانال بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان به آدرس basijkashanu@ مراجعه نمایند.