دانش آموختگی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی دانشگاه کاشان

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۱ کد : ۴۷۶۵ اخبار دانشگاه
دانش آموختگی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی دانشگاه کاشان

نخستین جلسه دفاعیه دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی دانشگاه کاشان در روز یکشنبه شانزدهم آبان ماه جاری در دانشکده معماری وهنر این دانشگاه برگزار شد.

این پایان نامه توسط خانم الهه کربلائی با عنوان تبیین ویژگی های شهرسازی و معماری محوطه تاریخی فیض آباد کاشان با استاد راهنمای دکتررضا نوری شادمهانی و استاد مشاور دکتر محسن جاوری برپایه پژوهش های میدانی و کتابخانه ای تهیه وتالیف گردید.

نتایج مطالعه ایشان نشان داد که شهر فیض آباد  شهر سلطنتی نبوده و کارکرد خدماتی و بین راهی داشته است و معماری این شهر علاوه برالگوهای  ایلخانی تاثیر معماری بومی را نیز نشان می دهد.

محوطه فیض آباد با گذشت زمان و نامساعد شدن شرایط اقلیمی و در نتیجه خشک شدن قنات ها، توسط ساکنان آنجا ترک شده است.

در دانشگاه کاشان حدود 28 دانشجو در رشته کارشناسی ارشد باستان شناسی مشغول به تحصیل هستند.