5 نشریه دانشگاه کاشان مجوز نشر دریافت کردند

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۲ کد : ۴۷۶۳ اخبار دانشگاه
5 نشریه دانشگاه کاشان مجوز نشر دریافت کردند

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان از مجوز انشتار پنج نشریه جدید در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین ستار گفت: در نخستین جلسه کمیته ناظر بر نشریات که در روز سه شنبه یازدهم آبان ماه جاری برگزار شد نشریات آرتینا، دغدغه، کیمیا نامه، ماهور و نشونی مجوز نشر دریافت کردند.

وی تعداد نشریات فعال با صاحب امتیازی انجمن های علمی- کانون های فرهنگی و هنری و تشکل های سیاسی این دانشگاه را  30 نشریه بیان کرد و افزود:  زمینه های انتشار موضوعات این نشریات فرهنگی، سیاسی اجتماعی و علمی است که در ترم گذشته 47 نسخه منتشر شد.

دکتر ستار ضمن توجه دادن به نقش نشریات دانشجویی در آگاهی بخشی به دانشجویان و تعمیق بینش سیاسی و علمی دانشجویان اشاره نمود و خواستار توجه بیشتر نشریات به ابعاد کیفی نشریات دانشجویی شد.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست همچنین در خصوص  بررسی کیفیت هر چه بهتر چاپ نشریات دانشجویی و انجام فعالیت های فرهنگی نشریات در فضای مجازی بحث و تبادل نظر شد.

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان برگزاری کارگاه توجیه مباحث حقوقی در نشریات را از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بیان کرد و افزود:  در این جلسه مقرر شد کارگاه آشنایی با قوانین نشریات و روزنامه نگاری برای دانشجویان برگزار شود و همچنین فرم درخواست نشریات دانشجویی و اضافه شدن درخواست بازنشر نشریات در فضای مجازی در این فرم توسط مدیران مسئول نشریات دانشجویی اصلاح شود.

در این نشست آقایان  حجت الاسلام والمسلمین عمورمضان زاده (معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه)، دکتر ستار(معاون فرهنگی)، حجت الاسلام والمسلمین شیخ زاده(مدیر فرهنگی)، دکتر قماشی  (عضو هیئت علمی و حقوقدان منتخب رئیس دانشگاه درکمیته  ناظربرنشریات)، دکتر مدنی (عضو هیئت علمی منتخب شورای فرهنگی درکمیته ناظربرنشریات)، دکترذوقی (عضو هیئت علمی منتخب شورای فرهنگی درکمیته ناظربرنشریات) ،  محمدرضا مهدی زاده (کارشناس نشریات دانشجویی)، علی اسلامی و خانم مینو کفیل ( نماینده مدیران مسئول نشریات دانشجویی) حضور داشتند.