بازدید رییس دانشگاه بصره از دانشگاه کاشان

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۱ کد : ۴۷۶۲ اخبار دانشگاه
بازدید رییس دانشگاه بصره از دانشگاه کاشان

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه کاشان گفت: دکتر الحسانی رییس دانشگاه بصره هفته گذشته از دانشگاه کاشان بازدید و با رییس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

دکتر دشت بزرگی اظهار داشت: دکتر الحسانی به منظور بازدید و کسب اطلاعات لازم در خصوص دانشگاه کاشان برای همکاری های علمی بین دو دانشگاه و تبادل استاد ودانشجو به دانشگاه کاشان سفر داشتند.

وی افزود: با انعقاد تفاهم نامه ای که در آینده  نزدیک بین این دو دانشگاه به انجام خواهد رسید تبادل دانشجو از دانشگاه بصره  در رشته های حقوق مهندسی و نانو تکنولوژی در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا به دانشگاه  کاشان انجام خواهد پذیرفت.

در این دیدار دکتر الحسانی رییس دانشگاه بصره نیز از میزبانی دانشگاه کاشان ابراز خرسندی کرد و گفت: پتانسل ها و توان علمی دانشگاه کاشان در خور توجه و قابل توصیف است که امید است با انعقاد تفاهم نامه، تبادلات علمی این دو دانشگاه فراهم گردد.

در این دیدار رییس دانشگاه بصره همچنین از کارگاه ها، آزمایشگاه های دانشگاه کاشان بازدید داشتند.