پروفسور نوری مقدم: علوم بین رشته ای رمز تحقق توسعه علمی است

۱۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۱ کد : ۴۷۵۷ اخبار دانشگاه
پروفسور نوری مقدم: علوم بین رشته ای رمز تحقق توسعه علمی است

عضو هیات علمی و استاد تمام وقت دانشگاه Penn State آمریکا گفت: علوم بین رشته ای رمز تحقق رشد و بالندگی و توسعه علمی است.

پروفسور نوری مقدم در جمع اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه کاشان در بزرگداشت مراسم روز آمار و  ریاضی، پیشرفت علم و استقبال دانشجویان ایران ازتحقیق و پژوهش را قابل وصف دانست و اظهار داشت: با این جوانان طالب علم در ایران شکی نیست که در آینده ای نزدیک این کشور به رتبه های برتر جهانی دست خواهد یافت.

وی توجه به علوم ریاضی کاربردی را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای پژوهش در ریاضی باید به رشته های میان رشته ای و پژوهش هایی که به چند رشته مربوط می شود  توجه داشت.

نوری مقدم ریاضی را زبان همه علوم بیان کرد و گفت: در علومی همچون تجربی، مهندسی  و کامپیوتر،  علم ریاضی کاربرد دارد و در معادلات مختلف از این علم استفاده می شود و به این جهت پیشرفت ریاضی، نشانه پیشرفت علم است.

رئیس هیات مدیره بنیاد نیوتن از دانشجویان خواست تا پژوهش را محور امور خود قرار  دهند تا بتوانیم شکوفایی علم ایران را شاهد باشیم.

در این نشست علمی پروفسور نوری مقدم، گزارشی از علوم کاربردی ریاضی، ماتریس ها وسیستم های دینامیکی و غیردینامیکی و غیره برای دانشجویان ارائه نمود.

در پایان این مراسم از این استاد برجسته ایرانی الاصل تجلیل شد.