برگزاری جشنواره رویش در دانشگاه کاشان

۱۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۰ کد : ۴۷۵۳ اخبار دانشگاه
جشنواره رویش (نمایشگاه معرفی و ارائه آثار کانون های فرهنگی، مذهبی و هنری) دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه 14 کانون فرهنگی هنری و مذهبی  آثار خود را ارائه کرده اند.

حجت الاسلام شیخ زاده، گفتمان، ایران شناسی، کیمیا، هلال احمر، نگاه سبز، تئاتر، موسیقی، قرآن و عترت، چلیپا، هیات دانشجویی، رسانه، عروج، روشنا و شهدا را از کانون های شرکت کننده در این نمایشگاه بیان کرد و اظهار داشت: در این جشنواره نشست های فرهنگی  و کارگاه های آموزشی برای کانون ها برگزار و در پایان جشنواره کانون های برتر معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه خلاقیت ها و توانمندیها و تقویت ایده های خلاق و کاربردی در عرصه فرهنگی، ایجاد بستر رقابت میان فعالان این حوزه در جهت رشد، شکوفایی فضای فرهنگی دانشگاه ها، شناخت و معرفی استعدادها و ظرفیت های نهفته در عرصه فرهنگی ذکر کرد و افزود: این جشنواره همه ساله در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

این جشنواره تا پایان هفته برای بازدید علاقمندان دایر است.